Allt inom mode

Kläder, Mode, Tips, Trender

Vårmodet 2018

Mitt i vintern kan det vara roligt att blicka framåt ibland och titta på det som komma skall. Därför tar vi nu och kastar blicken framåt mot vårmodet 2018 och vad vi kanske kan vänta oss se bli de stora trenderna.

Som vi lämnar vinterns och höstens mode bakom oss är det ju alltid mycket som förändras. Bort åker handskar, mössor vinterskorna. Av med de tjocka vinterjackorna och extra lager tyg för att hålla värmen. På våren får vi äntligen ta fram mer luftiga kläder och tunnare jackor.

Och på tal om tunnare jackor kan det vara så att trenchcoaten kommer tillbaka stort denna vår. Asymmetri är ett ledord många tagit till sig i designen av dessa och vi även se spännande detaljer och annat som tar den klassiska trenchcoaten och drar den in i den moderna tiden.

Medan denim aldrig är något som har gått ur mode har vi ju på senare tid sett den mest på byxor. Detta kanske kommer att förändras till hösten när modeskapare återintroducerar denim i härliga designer för både jackor och kjolar. Och det är speciellt mörk denim som tagit sig in i rampljuset.

När det gäller färger ser vi bland annat starka trender för både rosa och lavendel. Båda dessa färger har vi sett mycket av i uppvisningar från flera stora modeskapare och trendsättare. Vilket också passar perfekt ihop med att det blommiga mönstret även verkar göra e återkomst till våren.

Comments are disabled.