Allt inom mode

Mode, Tips

Underbart vintermode

Vintern liksom alla andra årstider har sitt underbara mode och vi väljer mellan massor av olika plagg även denna kallare årstid. För just kallt kan det ju vara under de vintermånader som vi har i vårt avlånga land. Längre uppe i norr och kortare ju längre söderut vi kommer.

Sköna vinterpromenader

Många gånger så beror det på vad vi gör som bestämmer vad vi klär oss med. Ska vi enbart gå ut på en promenad så är lager på lager en bra princip att följa. Använder man en skön ylletröja under sin jacka så hålla man sig varm och skön hela sin promenad. Se även till att ha något varmt och skönt på händerna. En skön mössa men också sockar och rejäla kängor så kommer man inte att frysa än hur kallt det är utomhus. Det viktiga när det är riktigt kallt ute är att huvud, händer och fötter inte blir kalla.

Härliga vinterfester

Ska man gå på galamiddag så blir det en helt annan sak. Här så kanske man ordnat skjuts så man inte behöver vara allt för länge ute i kylan. Men dock så kan det vara skönt lägga sina klackskor i väskan och på med några höga, varma sköna skinnstövlar. Det går snabbt att byta till sina high heels på damernas innan festen börjar. Det finns många snygga vinterjackor att använda sig av även vid festliga tillfällen. Väl inomhus är det varmt och skönt och då fungerar det med den vanliga partyklädseln.

Comments are disabled.