Allt inom mode

Mode, Trender

Träningsmodet vintern 2016/2017

sh_clothing_clothes_sport

Modet inom träningskläder varierar med årstiderna, trotts detta finns det nyckelfärger som håller sig konstanta genom säsonger och även över år. Framförallt är det svart, grått, marin, gul, grönt och orange.Tillsammans med dessa trogna följeslagare kan man se lila, varma grå toner, flera olika blå toner, samt toner av orange och röd och rosa. Vitt är kanske den största nyheten för säsongen, då traditionellt bärs inte vitt under vintern.

Geometriska former och mönster har synts inom inredning och mode och även så i tryck på träningsplagg. Blommor och blad och andra tydliga former, matchas gärna med olika batikmönster, både på plagg upptill som nertill. Stora texttryck på bröstet eller på benet, med en slogan för märket eller peppande ord, kan ses på en hel del plagg.

workout clothesFunktionsmaterial är även nu materialet som gäller och gärna kompressionsplagg, som inte enbart används för prestationssporter, utan passar för all form av träning. Plaggen ska transportera bort fukt, hålla dig torr och även isolera från kyla, när det handlar om kläder för utesporter under vintern.

Som bland alla trender och modeplagg, finns det vissa utbrytare som töjer på rådande trender och utmanar modet. I vissa fall krävs det ett visst mod från dig som ska bära plagget, men det handlar i det stora hela om att vara en individ och inte att vara en i mängden, våga vara dig själv.