Allt inom mode

Mode, Tips, Trender

Sportmode som passar alla

Träning är något som är bra för oss alla och vi rör på oss förhoppningsvis mer än vad vi gjort tidigare. Många av oss har idag stillasittande arbeten där vi inte gör av med många kalorier. Därför så är det viktigt att vi ger oss ut och rör på oss. Dagens sportmode är något som passar alla och se till att skaffa det som krävs för din träning.

Det är klart att sportmodet går i olika trender och det som var populärt tidigare kommer säkert åter ett annat år. För de flesta så gäller det att träningskläder ska vara funktionella och ge oss en behagligare upplevelse av vårt träningspass. För den som ger sig ut i löpspåret så är ju skorna det allra viktigaste, men även andra plagg har sin betydelse. Tights med kompressionsfunktion kan vara något som gör din löpning mycket behagligare för din blodcirkulation.

Självklart så vill man se bra ut även på gymmet eller var man nu väljer att träna. Träningskläder är absolut inte så tråkiga som de kanske var på 70-talet. Nu finns det variation i färger och mönster som ger dig energi och kanske även andra som ser dig. Våga ta ut svängarna ordentligt när det gäller dina träningsplagg. Ingen minns en fegis. 🙂 Se till att beställa hem så du har ett par upplagor av dina träningskläder då man gärna hänger upp sina använda kläder så de får torka innan tvätt.