Allt inom mode

Mode

Sommarens badmode 2015

bikini

Funderar du på hur du klär dig rätt på stranden i år? Då bör du läsa resten av detta inlägg! Här tar vi upp några av de stora trenderna när det gäller badmode 2015.

Bikinin ska passa dig

För att hitta rätt i badmodet är det bra att ha några tips i åtanke. Expressen tipsar framförallt om att du ska hitta något som passar din kroppsform. Eftersom badmodet rymmer flera olika modeller är det inte svårt och den som känner sig obekväm med att visa upp mycket bar hy kan välja en baddräkt – de är på modet just nu. Lista ut vilken modell som passar dig och välj sedan roliga färger och mönster som dessutom ger din hy en fin lyster.

Årets mönster

Det får gärna vara djur- eller blommönster på din bikini och baddräkt, något som är helt rätt år 2015. Lek gärna och satsa även på något kul som ananas och palmer. Något annat man också kan se är bikinis i neopren, samma material som våtdräkter är i vilket ger ett sportigare intryck. Vad gäller modeller är en bandeauöverdel helt rätt och passar framförallt den med mindre byst. Även halterneck och trekantsmodell är populära och dessa kan med fördel väljas av de med större byst.

Var inte rädd för starka färger! Kombinera dessutom bikinin med en snygg, avslappnad tunika för de tillfällen du lämnar stranden för att sätta dig på ett café, samt en hatt som skydd mot solen. Då får du till den rätta beachlooken för 2015.