Allt inom mode

Mode, Tips

Outletsverige – många favoritmärken till outlet-pris

Outletsverige är outlet-butiken för den som inte hinner besöka ett stort antal online-klädbutiker i jakt på rea-produkter. Tjänsten söker genom utbudet i femtio olika online-klädbutiker samtidigt som man jämför över 350 000 priser. På så vis behöver man som kund inte själv bemöda sig med den ibland energikrävande uppgiften. En outlet-butik verkar utan mellanhänder, därför finns alla populära och snygga kläder och skor utställa till rabatterat pris.

Bli medlem och spara pengar

Medlemmar på nätsidan kommer igång med sitt eget shoppande genom att göra sin egen kundprofil. Den förser man med information om de artiklar och plagg som intresserar personligen. Det är busenkelt och det tar inte många minuter. Om man inte fastnar bland alla varumärken man finner på sidan, förstås. Då kan det ta en evighet att lämna OutletSverige. Har man dessutom sin egen nätbutik kan det löna sig att kolla in möjligheterna till samarbete, sådana finns nämligen.

Plagg för både kvinnor och män

Den information medlemmen anger i sin egen kundprofil används i jakten på de matchande kläderna. Sökningen sker i över femtio nätbutiker och alla önskemålen beaktas. Prisjämförelserna får man direkt i inboxen. Själv behöver man alltså inte göra mycket, letandet tas om hand medan man njuter av sensommarmånaderna.

Det finns ett stort antal varumärken att välja mellan. Man söker sig lätt fram i den alfabetiska listan över alla märken och hittar lätt de klädesplagg, de skor, väskor eller accessoarer man söker. Vardagsmode, festblåsan, baddräkten: Man finner det mesta för såväl kvinnor som män.