Allt inom mode

Mode, Tips, Trender

Nytt mobilmode

iPhone

Precis som att det regelbundet släpps nya klädkollektioner från alla modehusen så släpps det även regelbundet nya modeller av de smartphones alla idag bär runt i fickor och väskorna.

Apple

Den kanske utan tvekan mest designinriktade telefontillverkaren är Apple som med sin iPhone totalrevolutionerade mobilmarknaden för nu över sju år sedan. Även i år så släppte de en ny telefonmodell som överraskade många. Även om telefonen till utseendet är i princip identisk med förra årets modell så har telefonen fått ett antal nya funktioner. Den mest imponerande nya funktionen är vad företaget kallar 3D-touch. Vad det i praktiken betyder är att telefons kan känna av hur hårt man trycker på skärmen. Hur hårt man trycker kan sedan göra så att telefonen varierar på olika sätt. Om man trycker lika hårt som vanligt så händer precis det som man normalt sätt förväntar sig. Trycker man däremot lite hårdare så får man upp en sekundär meny som visar alternativa saker man kan göra med det man tryckt på.

Tillbehören

En ny telefon betyder självklart även nya tillbehör och fodral, men denna gången är det inte nödvändigt. De nya telefonerna har som tidigare nämnt så gott som exakt samma design. Den nya modeller är något tyngre och tjockare men enligt Apple inte så mycket att det påverkar designen av fodralen.

Vid val av fodral så är svenska iDeal of Sweden är en av våra favoriter då de gör moderiktiga och stilrena fodral som passar så gott som alla klädval. Även skal och bilhållare finns i deras utbud.