Allt inom mode

Mode

Mode på sommaren

Förr var det ofta kvinnorna som stod i centrum när det gällde mode och så är det än idag. En stor skillnad är dock att herrmodet börjar ta allt mer plats och att det inte bara är svarta kostymer och en snygg smoking som gäller för herrarna längre. Kvinnor kan ofta ta ut svängarna när de klär sig och nu börjar även männen kunna göra det vilket uppskattas av både kvinnor och män. Idag är mode ett intresse som män och kvinnor kan dela och förenas kring på ett annat sätt än tidigare. När det är sommar är det ofta många som vågar ta ut svängarna lite extra mycket när det gäller mode i och med att de då inte klär sig för jobb utan för privata tillställningar och fritid.

Hatt

Sommarmodet för män handlar bland annat om att bära snygga hattar. En snygg panamahatt på en man med en linneskjorta och ett par chinos är något som är modernt, snyggt och bekvämt. Matcha sedan denna klädsel med ett par snygga solglasögon och ett par sneakers till exempel eller varför inte ett par loafers. Hatt är något som är extra snyggt men också praktiskt att bära på sommaren då det skyddar från solen.

Snygga skor

Sneakers är mer populära än någonsin och nu på sommaren är det snyggt om du som man testar att bära sneakers i lite extra starka färger eller varför inte i något speciellt läder eller något snyggt mönster. Våga lite mer och ta ut svängarna när det gäller schyssta skor. Lämna de klassiska vita på kontoret och våga bär några mer utstickande sneakers som blir extra snygga att bära på sommaren till en vit skjorta och ett par mönstrade byxor till exempel. Du kommer att definitivt att få många uppskattande blickar med en sådan outfit.

Comments are disabled.