Allt inom mode

Mode, Tips

Mobilaccessoarer du inte kan vara utan

shutterstock_262067972

Mobilen är förmodligen den apparat du tillbringar mest tid med att använda – från att den väcker dig på morgonen till att du tar en sista titt på Instagramflödet på kvällen. Att mobilen blivit så viktig i vår vardag gör också att marknaden för mobilaccessoarer har exploderat.

Här listar vi några måsten till din mobiltelefon, de kan alla hittas lätt på nätet genom butiker som iPhonebutiken. Är det något man känner att man behöver kan man leta runt på en sådan butik och se om det inte finns i lager och går att beställa på en gång.

Ett måste för alla smartphone-ägare är att köpa ett skal eller ett fodral. Vissa tvekar, men ett skal är en billig försäkring som kan vara skillnaden mellan en fräsch iPhone och dyra reparationskostnader för en knäckt skärm. Det finns onekligen hysteriskt många skal att välja mellan, och det bör inte vara svårt att hitta något som passar din stil. Det stora utbudet kan till och med göra det svårt att välja, men det finns många bra nätbutiker om man vill börja leta efter iPhone- och iPad-fodral.

Smartphonen har också blivit många människors bästa träningsvän. Dels så är den ett bra sätt att föra statistik över sin träning, och det finns många appar för att mäta löprundor och ta tid på sina träningspass. Om man är ute och springer mycket kan det vara en bra idé att köpa ett armband för att kunna spänna fast telefonen på armen. Då slipper du hålla i telefonen när du är ute och springer, och kan lyssna på dina bästa spellistor för att orka lite längre.

För tekniknörden finns det en hel del roliga gadgets – bärbara laddare har t.ex. gjort vardagen enklare för många. iPhone-projektorer har också hamnat på marknaden, och även om de inte är lika kraftfulla som vanliga projektorer är de ett roligt och praktiskt alternativ. Som sagt – marknaden är enorm, och den lär bara fortsätta växa.