Allt inom mode

Tips, Trender

Lyssna på musik i stil

phone in ear phones

Hörlurar är något som har funnits länge men att ha dom som en modeaccessoar är något ganska nytt som kommit upp tillsammans med utvecklingen av mobiler. Många hörlurstillverkare har börjat fokusera mer på designen av deras hörlurar nu mer än förr, för att locka till sig folkmängden som är mer ute efter en snygg hörlur mer än praktisk. Det finns många olika sorters hörlurar beroende på vad det är man letar efter.

In-ear

In-ear är dom vanligaste hörlurarna eftersom det är typen du får med dom flesta telefonerna när du köper dom, till exempel som Iphone-hörlurarna, dom är väldigt praktiska eftersom dom är så små och tar lite plats men själva prestandan och stil faktor på dom är ganska dåligt i dom flesta fallen.

Around-ear

Är den vanligaste typen av lurar för hemmabruk dom är oftast väldigt stora och tunga hörlurar som går över hela öronen som ger en det bästa ljudkvalitet och bekvämlighet. Eftersom dom är så stora och tunga är dom inte så populära att använda utomhus även om dom helt klar ger det bästa ljudet.

On-ear

Är som around-ear men skillnaden är att hörlurarna går på öronen istället för över hela öronen som gör att hörlurarna blir både mindre i storlek och vik som ger en bra balans mellan storlek och ljudkvalitet. Vilket gör dom en av dom mest populära hörlurarna för folk som vill pendla men också ha ett par snygga hörlurar.

Utöver dom olika hörlurstyper som finns så kan hörlurar ha brusreducering för att reducera allt ljud utanför hörlurarna till exempel om du sitter på en buss eller tåg ofta så är det bra att ha. Bluetooth hörlurar är en annan bra funktion som gör att hörlurar kan vara sladd fri genom att koppla upp hörlurarna till din telefon också speciellt bra när man är till exempel pendlar varje dag till jobbet så du inte har någon sladd hängandes lös.