Allt inom mode

Kläder, Mode, Tips

Klädd för midsommar

Snart är det midsommar, dagen då sommaren startar och hela Sverige kan för en dag utstå doften av surströmming. Midsommar är också chansen att resa iväg till stugan eller vännerna och ha en mysig helg.

Hitta en vacker sommarklänning att ta med på resan. Det klassiska modet med längre modeller i blommönster är tillbaka och så sköna att ta på sig! De sitter löst mot huden så du kan dansa och sitta obehindrat. Hitta en sommarklänning som passar på midsommar men som du också kan bära när ni ska grilla på tomten med familjen. Den typen av klänningar brukar få långa liv i ens garderob.

Ta med några varmare plagg så du kan vara ute hela kvällen. Framåt småtimmarna är det dags att byta om till jeans och en skön tröja istället för klänningen. Lite myggmedel kan också vara på sin plats och då är det lättare med spray som du kan spraya utanpå kläderna istället för roller eller vax som måste appliceras direkt på huden.

Mannen kan ta med ett par kortbyxor i ledig modell. Det nya modet har shorts som går strax ovanför knäet men för väldigt långa personer kan detta kännas lite kort. Då passar trekvartsbyxor bättre. En t-shirt eller kortärmad skjorta funkar bra på dagen och mot natten behövs bara en skön hoddie för att hålla vinden borta.

Comments are disabled.