Allt inom mode

Kläder, Mode

Höstens mode 2017

Nu börjar hösten att ta ett stadigt grepp över hela vårt avlånga land och många kanske redan renast ut sommarens plagg ur garderoben för att hänga in höstens kläder. Det är en bra anledning att titta över det man har och vad som man behöver införskaffa.

Som vanligt så inser man att det alltid saknas något i garderoben när vi skiftar årstid. Det kan röra sig om allt från den flärdfulla koftan man sett i någon annons som man vill köpa eller någon snygg jacka som man såg i en online butik. En ny höstkappa kanske också skulle vara något praktiskt att hänga in i garderoben? Eller varför inte en smidig anorak? Ja, det finns nästan alltid något som man kan sukta efter när man städar ur och därefter ska hänga in höstens plagg.

Ni har säkert hört detta förr med ett plagg in är lika med ett plagg ut, men om plats finns så finns det ingen anledning att man plockar ur något ur garderoben som man tycker om och som används, trots skiftande årstid. Dagen man inte gillar det som hänger där kan man dock mycket väl sälja, ge bort eller vad man nu gör med sina plagg som man inte vill ha kvar.

Vad ska man då införskaffa då det kommer till höstens mode 2017? Vi nämnde den flärdfulla koftan tidigare i artikeln som något som känns helt rätt, men vidare kan sägas att en stickad skidtröja heller aldrig är fel i höst. Även kläder med ställningstagande budskap kan bäras med stolthet, detta blev en ganska stor trend redan förra hösten men förväntas i år öka och bli än större denna höst.

Om ni inte redan shoppat klart, och det är väl ingen som gjort det, så är det alltid läge för att shoppa något som kan nyttjas i höst. Om det är en nya jacka, kappa eller en ny skön kavaj spelar inte så stor roll. Huvudsaken är att man kan fylla upp garderoben med något nytt och fräscht, som dessutom känns aktuellt rent modemässigt.

Rent färgmässigt så är tyglarna relativt lösa under årets hösttrender där allting ifrån dovare jordfärger samt blått fungerar precis lika bra som alla de klara och granna färgerna som man kan återfinna i trädkronorna. Att kombinera mera subtila färgkombinationer med någon poppande accentfärg är ett hett tips, exempelvis att klä sig i röd mössa, handskar, skor och halsduk, i kombination med en svart, grå eller brun jacka eller kappa.

Med våra modetips är vi säker på att du kommer lyckas klä dig makalöst fint nu under hösten och på så vis kunna njuta av denna vackra årstid än mer!