Allt inom mode

Kläder, Mode, Tips, Trender

Hetaste klädtrenderna 2021

Modet är i ständig förändring och varje säsong dyker det upp roliga, knäppa och snygga trender. Trender kommer och går lika snabbt som du hinner blinka. Inför 2021 är det vissa av förra årets trender som växer sig starkare och några nya som gör intrång. Det är spännande att addera nya trendiga element till stilen varje säsong. Här kan du läsa mer om det hetaste klädmode inför 2021.

Athleisure

Träning är trendigt och så är även träningskläder. En av de starkaste klädtrenderna nu är athleisure. Trenden består av funktionella och sportiga kläder som passar lika bra på gymmet som till vardags. Eller varför inte styla cykelbyxorna med klackar och gå ut på krogen? Nyckelplagg för denna trend är hoodien, tightsen, den sportiga t-shirten och sport-BH. Det säljs mycket på nätet som passar in perfekt i den rådande athleisure-trenden.

Hållbara plagg

Slit-och-släng-mentaliteten och konsumtionshetsen är helt ute denna säsong. På grund av klimatskäl är det allt fler som efterfrågar hållbara plagg vilket har gett upphov till en ny trend. Istället för att köpa många billigare plagg är det nu trendigt att investera i ett fåtal klädesplagg av god kvalitet. Dessa kommer att hålla längre vilket är betydligt bättre både för miljön och för plånboken. Även secondhand är stort igen 2021.