Allt inom mode

Mode, Trender

Här är 2016 års trender

2016

2016 är här, och med det kommer butikerna att fyllas med årets mode och trender! Vilka färger är det som gäller, vilka accessoarer är hetast och vad ska man bära för att vara helt rätt i vår? Det är inte alltid helt självklart. Designerna sätter ribban för kommande trender långt innan i vi ens börjat reflektera över att ett nytt år står inför dörren.

De stora modehusen har bland annat visat mycket synliga axlar på visningarna, speciellt i så kallade cut outs, där axlarna sticker ut. Du kan även satsa på att dra ner blusen så att axlarna lämnas bara – en mycket het trend i vår. Det finns särskilda blusar och toppar med denna typ av skärning, som t.ex. ses i singoallatoppen. Vårens trender slänger även en blick tillbaka på 90-talet där minimalism, grunge och rave är helt rätt, precis som platåskor och de höga, utsvängda jeansen. När det kommer till accessoarer och tillbehör gör ryggsäcken storstilad comeback och i smyckesväg ser vi stora halsband och örhängen – trender som hänger med från föregående säsong.

Känner du att trenderna 2016 är många och fina och att det kan bli en kostsam historia att satsa på allt snyggt som kommer? Ingen fara, du kan fortfarande vara trendriktig – det gäller bar att handla smart. Du kan handla smart och billigt på Rabatterat där man samlat flera rabattkoder hos mängder av olika butiker – mer för pengarna, med andra ord.

När det kommer till mode är det alltid bra att gå på magkänslan. Välj det du trivs ibland trenderna och satsa helhjärtat på den så är du hemma. Mode handlar mycket om att ta inspiration från rådande trender och utifrån det skapa sig en snygg stil – inte kopiera ett koncept rakt av.