Allt inom mode

Kläder, Tips

Förnya garderoben

Det finns många olika sätt att rensa och pimpa sin garderob utan att behöva köpa nytt. Vi tänkte här ta upp några smarta sätt att förnya sin garderob utan att det behöver bli särskilt kostsamt.

Istället för att köpa nya kläder då man är less på sina gamla så kan man lägga ner lite tid på att istället pimpa sin garderob. Det finns många olika idéer på hur man kan göra och det ligger rätt i tiden då vi får mer och mer fokus på miljön och vi idag behöver tänka mer på att inte slösa med våra resurser. Slit och släng mentaliteten är ute och det är dags att vi tar hand om oss själva och vår miljö.

Det gäller att kunna vara kreativ. Att laga det som är trasigt genom att sy eller täcka med olika märken och om man känner att man vill förnya sig så finns det second hand butiker där man kan både lämna in sina gamla kläder och fynda nya till riktigt bra priser.

Många använder sig av olika köp och sälj sidor på internet för att byta ut garderoben och det finns olika tips att hitta på nätet om att sy om sina kläder. Det kan vara allt från att förnya eller pimpa sin t-shirt till att färga eller sy om sina favoritjeans och visst är det lite roligt att få beröm för de plagg man själv varit med och utformat.