Allt inom mode

Kläder, Tips

Bästa kläderna i garderoben

Vi har alla våra favoritplagg som vi inte kan förmå oss att slänga, även hur slitna och trasiga de här. Istället lagar och fixar vi dem så gott vi kan och försöker vårda dem fastän de egentligen hade behövts slängas. Vad är de bästa kläderna att ha i garderoben?

Fläcktröjan

Det låter lite mer ohälsosamt än vad du tror. Fläcktröjan är den där t-shirten eller huvtröjan som du sölat fläckar på tidigare som inte går bort typ som blåbär eller blekmedel. Det kanske finns några färgfläckar på den eller så har den ett hål i armhålan. Den är det perfekta plagget att ha när du ska göra smutsigt arbete i trädgården eller fixa något i hemmet, det gör ju inget om den blir lite smutsigare. Om du inte har en fläcktröja redan, är det dags att gå ut till köket och spilla lite blåbär!

Morgonrocken

Du behöver bara söka efter orden morgonrock herr för att se varför vi tycker att alla borde ha en. De större herrmodellerna passar även damerna som får chansen att linda in sig i en stor härlig morgonrock. Den är perfekt för att hålla värmen efter duschen, för att känna sig någorlunda påklädd medan man är sjuk och bara går omkring hemma och den ger en liten spakänsla medan du tar ett fotbad eller målar naglarna.

Mjukisbyxorna

Det perfekta plaggen dagen efter en hård fest, det som lyfter din dag efter du har kommit hem efter en hård dags arbete eller det plagg som är mest förlåtande när du vill äta mycket mer än du borde. Mjukisbyxorna ställer upp på det mesta, de kan kombineras med fläcktröjan när du ska arbeta hemma eller passa med morgonrocken om du känner dig lite frusen. Och du kan även hitta trendiga mjukisbyxor om du vill vara bekväm och följa modet.

Med de har 3 plaggen kan du vara bekväm och avslappnad närhelst du vill. Medan fläcktröjan är ett bekvämt sätt att arbete borde de andra två vara garanterade en plats i resväskan när du ska åka till fjällstugan eller hälsa på släkten på sommaren.

Bubblare på listan:

  1. Tofflor
  2. Tjocksockarna
  3. Stickad tröja
  4. Stora halsdukar